Video - Lecția 2.5.3. Unitate de măsură

Video – Lecția 2.5.3. Unitate de măsură

Lecții online

Programul include posibilitatea de a face înregistrări ale mișcării activelor materiale în mai multe unități de măsură. Să emitem o chitanță de la un furnizor pentru un produs în care sunt specificate mai multe unități de măsură, adică mai mult de o unitate de măsură.

Read More
Video - Lecția 2.5.2. Inventarierea în depozit

Video – Lecția 2.5.2. Inventarierea în depozit

Lecții online

În secțiunea programului Inventar în depozit, veți învăța cum să înregistrați automat surplusul și să anulați lipsurile pe baza rezultatelor inventarului. Fila Depozit, element din meniu – Inventar de bunuri și materiale (la depozitul cu ridicata). Formăm un nou document.

Read More
Video - Lecția 2.5.1. Răspunderea materială

Video – Lecția 2.5.1. Răspunderea materială

Lecții online

În secțiunea privind răspunderea maerială în depozit, veți afla cum să atribuiți răspunderea materială în depozite, precum și cum să atribuiți în mod automat răspunderea în depozite. Pentru înregistrarea răspunderii în depozite, se folosește un document cu același nume din meniul principal – depozit.

Read More
Lecția 2.5.4. Raportarea privind depozit

Video – Lecția 2.5.4. Raportarea privind depozit

Lecții online

Veți studia raportarea privind operațiunile din depozit, unde veți face cunoștință cu noile rapoarte și, de asemenea, veți consolida cunoștințele privind rapoartele pe care le cunoașteți deja din lecțiile video anterioare. Folosim folderul „Depozit”, selectăm raportul „Resturi de mărfuri în depozite”.

Read More
Meniu