Video – Secțiunea 2.1. Setari generale. Introducerea soldurilor. Evidența Contabila bazată pe 1C

Când lucrează cu programul 1C, utilizatorul poate configura un număr imens de lucruri diferite, de la configurarea procesării serviciilor și până la formarea diverselor rapoarte și alte lucruri.

Introducerea soldurilor. Soldurile articolelor de stoc pot fi introduse în depozitul cu ridicata, precum și direct la vânzare cu amănuntul, atât total, cât și cantitativ-total. În calitate de articole din nomenclatură nu sunt numai bunuri, ci și materiale din depozit, precum și IBE și active pe termen lung înainte de punerea în funcțiune.

Lista lecțiilor (11)

Stocarea setărilor 1C este concepută astfel încât să nu vă pierdeți timpul cu reglarea constantă și efortul pe acțiuni plictisitoare, repetative, orice parametru poate fi salvat. Stocarea setărilor 1C este împărțită în două părți – stocarea setărilor 1C standard și perosnalizat pentru utilizator. Standardul este implementat în platforma 1C, personalizat este un obiect 1C care este creat și programat de programator.

Programul prevede introducerea soldurilor pentru decontări reciproce cu contrapărți și personal, precum și la casă / bancă, atât în ​​monedă națională, cât și în orice valută străină.

Documentele de înregistrare a soldului formează mișcări în paralel pentru gestionare, impozite și contabilitate.

Blocare documente:
– Introducerea restului articolului în depozite
– Introducerea soldurilor pentru decontări reciproce
– Introducerea soldurilor de numerar / bancă
– Introducerea soldurilor de către OMSD
– Introducerea soldurilor activelor pe termen lung
– Introducerea soldurilor salariale
– Introducerea soldurilor de către persoanele responsabile
– Introducerea reziduurilor de către BSE
– Înscrieri = operații manuale

Meniu