Contabilizare 5.0 - Contabilitate nouă pentru Moldova

Contabilizare 5.0 – Contabilitate nouă pentru Moldova pe Clouds.md

Configurația Contabilizare 5.0 bazată pe 1C este acum disponibilă nu numai pentru descărcare și instalare pe computer, dar și sub formă de închiriere pe site-ul Clouds.md. Prima lună gratuită. Avantajele: 1C în cloud într-un centru de date securizat, 24 de ore, 7 zile pe săptămână; Fără costuri pentru achiziționarea 1C; Fără a cumpăra un program, server și alte griji.

Read More
Cum să alegi un scaner de coduri de bare - Blog

Cum să alegi un scaner de coduri de bare

Scanner de coduri de bare 2D, 1D – echipament necesar pentru automatizarea comertului, depozitului sau productiei. Alegerea unui scaner de coduri de bare 2D, 1D în funcție de domeniu. Depozitați scanerul de coduri de bare. Scaner de coduri de bare pentru depozit. Scanner de coduri de bare: laser sau imager? Scanere 1D sau 2D? Scanere de coduri de bare: portabile sau staționare? Scanere de coduri de bare: cu fir sau fără fir? Nivel de securitate: standard sau îmbunătățit?

Read More
Nouă secțiune - Echipament comercial și fiscal

Nouă secțiune – Echipament comercial și fiscal

Am creat o nouă secțiune – Echipament comercial și fiscal. Aceasta este o vitrină online pentru prezentarea echipamentului necesar pentru o bună evidență a bunurilor și serviciilor într-un magazin, birou, precum și pentru a duce evidența într-un depozit. Dacă vă înteresează ceva din echipamentul oferit, sau dacă aveți nevoie de informație suplimentară, contactați managerii noștri.

Read More
Meniu